Vodič dostal šmyk a zrazil sa s autom, zranilo sa 10-mesačné dievčatko

25.03.2013 Galanta

Pata 25. marca (TASR) - V nedeľu (24.3.) večer v obci Pata v okrese Galanta došlo k dopravnej nehode, pri ktorej sa zranilo 10-mesačné dievčatko. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Michal Hanus.

"Vodič vo veku 22 rokov z obce Veľké Zálužie viedol osobné auto Ford po ceste č. III/5076 v Pate smerom na Pusté Sady. Pri prejazde miernou pravotočivou zákrutou nezvládol riadenie, dostal šmyk a prešiel do protismeru. Tam sa zrazil s oproti idúcim vozidlom Chrysler, v ktorom sa nachádzalo päť osôb. Auto viedol 21-ročný vodič zo Serede, ktorý sa aj napriek snahe Fordu nevyhol," opísal priebeh udalostí hovorca s tým, že po zrážke vozidlo Ford skončilo v priekope, kde zadnou časťou vrazilo do železného oplotenia.

Ako uviedol hovorca, vodič Fordu za zranil ťažko. Vodič Chryslera z nehody vyviazol bez zranenia. Jeho 21-ročná spolujazdkyňa zo Zemianskych Sadov sa zranila ľahko. Vo vozidle sa nachádzalo aj 10-mesačné dievčatko, ktoré utrpelo ľahké zranenia. Na vozidlách vznikla škoda 10.000 eur. "Tachometer vozidla Ford sa po dopravnej nehode zasekol na čísle 97. Príčiny a okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje," objasnil Hanus.
 

Vyberte región